Wie is Wouter Mouton. Mouton Photo.

Hoi! Ik ben Wouter Mouton, een goedlachse West-Vlaamse fotograaf die het leven liefst registreert… door een cameralens!
Sinds halfweg 2017 ben ik aan de slag als freelance fotograaf, met mijn veelzijdigheid als grote troef. Zo specialiseer ik me in professionele bedrijfsfotografie en leg ik vastgoedprojecten realistisch vast. Indien wenselijk maak ik daarbij gebruik van een mast tot acht meter hoog of een drone. De aanpak wordt steeds aangepast aan de uitdaging die ik voorgeschoteld krijg. Wens je een professioneel portret voor je bedrijfscommunicatie of sociale media, kan je daarvoor ook bij mij terecht.
Emoties vastleggen
Als freelance fotograaf ben ik niet alleen beschikbaar voor professionele doeleinden, maar woon ik ook graag privéfeesten bij. Als bevoorrechte getuige breng ik bijvoorbeeld huwelijken of zwangerschappen in beeld. Steeds op de achtergrond, zodat je voluit kan genieten, maar terwijl maak ik herinneringen die je leven lang zullen bijblijven. Dat is voor mij namelijk dé essentie van fotografie: momenten of emoties vastleggen en bewaren voor de toekomst.
Op mijn website kan je naar hartenlust grasduinen tussen mijn verschillende realisaties. Ben je overtuigd van onze toekomstige professionele samenwerking of mag ik een belangrijke gebeurtenis in je familie vastleggen? Dan hoor ik uiteraard graag van je.
Tot binnenkort?
Wouter
Neem contact

Getuigenis

Ook zij kozen voor Mouton Photo.

“Wouter doet zijn werk duidelijk graag én met oog voor detail.”

Bedankt voor de zeer mooie foto’s! We zijn heel tevreden!

Vanavond komen onze ouders, we weten alvast wat doen bij de aperitief 😁.

Lies & Jelle

Bedankt voor de foto’s. We zijn zeer tevreden! Een mooie mix als herinnering. Nu weten we wie we moeten kiezen wanneer we nog eens fotograaf nodig hebben 🙂

Jennifer Notebaert

Dat je jouw werk graag doet & oog hebt voor detail kan je wel van de foto’s van onze shoot lezen. Strak & met een mooie balans tussen omgeving & wagen, met veel geduld ging je te werk & liet je onze wagens schitteren.

Inge – LinkUp